CLJ: Paraules Emmezinades


Avui hi hem tornat! Hem fet trobada per comentar el llibre de la Maite Carranza  "Paraules Emmetzinades".

Cal dir que, des de la Biblioteca, agraïm l'esforç que fan els joves del Club en aquest període del curs on tenen ple de treballs, exàmens i força feina en els seus estudis. Valorem molt la seva participació i que vulguin compartir amb nosaltres les seves opinions. Dic això perquè, malgrat la seva predisposició, la majoria de nois i noies no han tingut temps d'acabar tota la novel·la abans de la trobada, però... 

... Res no ens atura!

A partir del que hem llegit hem pogut parlar i comentar temes relacionats amb la novel·la com l'adolescència o els maltractaments. Per entrar en debat hem fet servir la següent frase del llibre:
“No s’educa els fills en la permissivitat absoluta. No es pot confiar en el seu criteri a mig formar. Els pares han de posar els límits” (p. 28)  

Després de la trobada puc dir què aquest cop no hi ha hagut unanimitat d'opinió. A alguns dels participants els hi ha agradat la novel·la, d'altres no, i d'altres no l'han arribat a entendre. Tot i la divergència d'opinions puc dir que tots coincideixen en que és una novel·la impactant que no et deixa indiferent.

I tot seguit us deixem un recull fotogràfic de la trobada d'avui. Esperem que us animeu i us apunteu al proper club, el darrer d'aquest curs el proper DIJOUS  22 de Juny . Ja podeu venir a buscar el llibre "Ana de las Tejas Verdes" de L.M. Nontgomery .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada