CLJ: Octubre 2017

Els nois i noies que van assistir es van mostrar molt interessats i compromesos davant el protagonista del llibre amb Síndrome de Down.


Aquest mes hem comentat el Llibre "el meu Germà Persegueix Dinosaures" de Giacomo Mazariol.
Divendres ens ho varem passar genial comentant el llibre i veient el vídeo que, en el seu moment, es va fer viral a YouTube. Aquest ens va servir per fer una mica de debat al voltant del Síndrome de Down on els nois i noies que van assistir es van mostrar molt interessats i compromesos.
Segons els participants el llibre és variat, interessant, divertit i innovador, un títol que recomanarien que tothom llegís. Les seves impressions sobre aquesta novel·la juvenil han estat:

"Ha estat molt interessant"
"No m'ha donat temps d'acabar-lo però em sembla molt interessant"
"Una bonica història de superació"
"Bé pel tema del Síndrome de Down i malament perquè no m'agraden les biografies"
"M'ha agradat el llibre perquè m'ha agradat que parlin del Síndrome de Down i que tots som iguals"

No podem finalitzar aquesta entrada sense fer menció d'un convidat ben especial, ens va fer molta il·lusió compartir aquest Club amb ell. En Jaume Pont, un estudiant de la Universitat de Barcelona amb Síndrome de Down que ha estat cursant el títol d'Ajudant de Biblioteca i que a partir del proper mes de novembre farà les pràctiques a la Biblioteca Comarcal de Blanes. Posant de manifest una vegada més que tots podem aconseguir tot allò que ens proposem.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada