ULLALS

Divendres al Club de Lectura Jove hi va haver novetats, des de la Biblioteca hem fet propostes noves als nois i noies que avui han assistit a la trobada del Club. Entre d'elles els hem proposat triar un nom pel club el qual decidirem entre tots a la propera trobada (el divendres 26 de maig a les 5), i també hem fet públic els hastags per seguir a la @biblioblanes a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram :

#bibliojove #bibliotecajove #clubdelecturajove #clubdelercturajuvenil #biblioblanes



Però el nostre objectiu principar era comentar el llibre de Salvador Macip "ULLALS". El protagonista és en Vicent, un adolescent que no té bona relació amb els seus pares i que es fica en més d'un embolic. Com a conseqüència el seu pare decideix enviar-lo a un campament d'estiu exclusiu on el nostre amic descobrirà que no es tracta d'un centre educatiu ordinari. Hi pasen moltes coses estranyes que en Vicent intentarà esbrinar sota l'amenaça dels feréstecs, unes criatures misterioses i amb fam de sang.

L'hem llegit i ens hem trobat per intercanviar impressions. Als nois i noies del Club de Lectura Jove els ha agradat el llibre, l'han trobat molt interessant:

"Ha estat molt misteriós sobretot el suspens al final."
"Molt interessant i fàcil de llegir. I molt sorprenent."
"Interessant, una bona manera d'enganxar-te al món de la lectura." 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada